Sustainability
Community
Marketplace
Why IDARE?

ICSS 2019

Den 16-18 september går Integration and Cyber Security Summit av stapeln i Göteborg. Med talare som Ann Hellenius och Åsa Schwarz ges chansen att inspireras inom cybersäkerhet, integration och digitalisering. Ge dig själv kunskap för att hantera den ständigt ökade hastigheten i teknologi och verksamhetsförändring!

På Elite Park Avenue Hotel i Göteborg hålls den 16-18 september årets viktigaste konferens inom cybersäkerhet, integration och digitalisering. Under konferensen delar du erfarenheter och kunskaper med utvalda talare såsom Åsa Schwarz, Ann Hellenius och Christoffer Strömblad. Du får även möjlighet att möta andra experter, konsulter, produktspecialister och deltagare. Ta del av lösningar och case som visat sig fungera i verkligheten. Konferensen har ett upplägg som bjuder in till dialog mellan deltagarna, så att vi alla kommer tillbaka hem med värdefulla kunskaper.

ICSS är en årligt återkommande konferens som arrangeras av Pulsen Integration. Tidigare gick den under namnet Pulsendagarna och har över åren gjort det möjligt att byta erfarenheter, skapa nya kontakter och överföra mycket kunskap mellan kommuner, företag och organisationer runt om i Sverige.

LEDANDE INOM DIGITALA INFORMATIONSFLÖDEN

Pulsen Integration har som vision att vara Nordens ledande leverantör av säkra och integrerade digitala informationsflöden. I dag är det allt viktigare för företag och organisationer att ta kontroll över sina digitala processer. Med effektiva digitala informationsflöden mellan människor, mobila enheter, molntjänster, system och organisationer ökar flexibiliteten och därmed möjligheten att utveckla en verksamhet mot nya mål.

Du hittar all information om program, talare och anmälan på icss.nu. Vi ses väl där?

Back to community